Netwerkpartners

RUIGHUID

Leer is de basis en is het materiaal waarin RUIGHUID de uitdaging vindt bij het ontwerpen en ontwikkelen van diverse producten om elke ruimte in huis te verrijken met mooie accessoires.
RUIGHUID verwerkt leer met een zichtbare levensduur, en is daardoor altijd uniek.
Bekijk de diverse mogelijkheden >>

Puente Furniture

Puente is een importeur en agent van verschillende meubelen, stoffen en interieur aangelegen producten, ofwel interieur producten. Puente is voor mij de ideale partner om mee samen te werken.
Bekijk de diverse mogelijkheden >>

Prestigious Textiles

Door het aanbieden van een diversiteit aan stoffen in stijl voor gordijnen, jaloezieën, stoffering en accessoires – om nog maar te zwijgen van een reeks werkelijk verbluffende achtergronden – kunt u altijd vertrouwen op Prestigious om verleidelijke nieuwe ideeën voor interieurinterieurs te bedenken. Dat zijn nieuwe ideeën voor elke ruimte, van woonruimtes en eetkamers tot gangen, keukens en zelfs slaapkamers voor alle leeftijden.
Bekijk de diverse mogelijkheden >>

Farrow & Ball

Farrow & Ball vervaardigt ongeëvenaarde verf- en behangproducten. De weergaloze verfkleuren worden vervaardigd met hoogwaardige, rijke pigmenten volgens originele formules en het behang wordt met de hand gemaakt met gebruik van eigen verf en traditionele drukmethoden. Alle producten van Farrow & Ball zijn milieuvriendelijk en worden nog altijd in de fabriek in Engeland gemaakt. Een bedrijf met een zeer rijke historie en prachtige producten die een uniek accent geven aan de interieurprojecten van Pikes & Ducks.
Lees verder >>

Elements of Interior

Lorette Millar-Van der Meer start met passie voor het interieurvak en een flinke dosis ervaring begin 2005 haar bedrijf elements of interior. In nauwe samenwerking met netwerkpartners waaronder Pikes & Ducks, biedt zij begeleiding bij concepten en projecten en wordt een interieurproject tot in elk detail uitgewerkt, ontwikkeld en opgeleverd. Haar gevoel voor kleur, sfeer, stoffen en meubelen is haar talent, het contact met mensen haar drijfveer.
Lees verder >>

Designs of the Time

De Belg Yvan Puylaert is de inspirerende kracht achter Designs of the Time, een hoogwaardige collectie harmonieuze stoffen. Hij heeft zich omringd met een fijne selectie importeurs die al net zo gepassioneerd zijn door kleur, materie en hun voortdurende evolutie als hijzelf. Zijn passie werkt aanstekelijk en Pikes & Ducks is trots op de samenwerking met deze toonaangevende netwerkpartner.
Lees verder >>

Baan meubelen

Iedereen weet dat een fijn huis gelukkig maakt en daarom verwelkomt Pikes & Ducks u graag in de wereld van haar netwerkpartner Baan. Baan verkoopt geen stoelen of banken, maar creëert sfeer en beleving om van te genieten. Vanuit die filosofie stelt Baan de collecties samen. Kiezen voor Baan is genieten van de functionele kwaliteit, duurzaamheid, originaliteit en de schoonheid van het ontwerp. Al 75 jaar lang ‘made in Holland’.
Lees verder >>

Sanderson

Sanderson is een internationaal zeer gerenommeerd merk op het gebied van interieurdecoratie. Al sinds de oprichting in 1860 wordt Sanderson gezien als een fabrikant die zeer fraaie en kwalitatief goede stoffen levert. Velen kennen Sanderson van de sprekende bloemendessins, inmiddels is het aanbod veel breder geworden. Door haar samenwerking met Sanderson heeft Pikes and Ducks, naast prachtig gedecoreerde meubel- en gordijn stoffen ook toegang tot een uitgebreide collectie tafel- en bedlinnen, handdoeken, kussens en tapijten.
Lees verder >>

Harlequin

Wie Harlequin kiest, kiest voor toonaangevend en spraakmakend design tegen nog steeds betaalbare prijzen. Het uitgebreide portfolio van stoffen kent een geweldige breedte in prints in een duizelingwekkend aanbod van kleuren en texturen. Van expressief en hedendaags tot ingetogen en klassiek elegant, er is een ruime keuze en een wereld van mogelijkheden om uw huis te transformeren.
Lees verder >>

Stout verlichting

Mooi licht maakt de wereld zoveel mooier. Dat is onmiskenbaar Stout Verlichting. Want Stout heeft een eigen visie op licht. En dat zie je. Dat merk je. Dat voel je. Door samen te werken met Stout Verlichting geeft Pikes & Ducks ruimte aan nieuwe ideeën en nieuwe licht concepten. Smaakvoller. Anders. Exclusiever. Opvallender. Een ontwerp dat de passie toont van de maker. Want licht is én blijft een kwestie van Stout.
Lees verder >>

KeraStone

KeraStone is expert op het gebied van keramiek en natuursteen. Met passie voor het product en kennis van de markt staat KeraStone gereed om samen met mij maatwerkoplossingen te bedenken. Innovatie gepaard met gedrevenheid en kennis zijn dé sleutelwoorden.

Cottoceramix

Al meer dan 15 jaar is Cottoceramix op zoek naar bijzondere wand- en vloertegels. Deze zoektocht brengt hen bij de mooiste ateliers en familiebedrijven in onder andere Spanje, Italië en Engeland, plekken waar nog steeds met liefde en toewijding tegels worden gemaakt. Dit heeft geleidt tot een enorme collectie tegels. Van handgemaakt tot strak en modern, van patroontegels tot de felste kleuren, je vindt het allemaal bij Cottoceramix. Al deze mooie materialen vinden hun weg naar menig keuken, badkamer, toilet, restaurant, bar en hotel. CottoceramiX is een groothandel, vanuit ons magazijn van 1500 m2 in Weesp leveren ze dagelijks door het hele land. Zij beschikken niet over een showroom, de tegels zijn exclusief verkrijgbaar via het uitgebreide dealernetwerk. Architecten worden bediend vanuit de architectenafdeling in Weesp.

Inmiddels werk ik met nog meer netwerkpartners om u als klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren en te helpen met de inrichting van uw huis. Hieronder een overzicht:

Meubels:

Smellink Classics
Van Tellingen

Tegels:

Spadon

Stoffen:

Designers Guild
GP & J Baker,Kravet, Mulberry Home
Bart Brugman

Verf en behang:

Little Green
Van Sand’s

Shutters:

Hansa Raamdecoratie