Over Pikes & Ducks

Wie ben ik?

PIKES & DUCKS. Dat ben ik, Wies Feringa. Bevlogen van mensen, interieurs en de beleving van ruimte. Bij alles wat ik doe staat kwaliteit van leven centraal. Als interieuradviseur  help ik mensen zich thuis te voelen in hun eigen huis. Dat begint voor mij altijd met luisteren. Naar wat de mensen mij te vertellen hebben over zichzelf, over hun manier van leven, over wat ze belangrijk vinden voor het leven in huis.

Pikes & Ducks betekent letterlijk Snoeken & Eenden. Deze dieren inspireren mij. Een groot deel van mijn leven woon ik al in Loosdrecht. Daar voel ik mij thuis. Vanuit mijn atelier aan de Oud- Loosdrechtsedijk kijk ik uit over de Vuntusplas. Een prachtige plas waar de natuur zich van haar meest veelzijdige kanten toont en mij inspiratie geeft, doordat op elk uur van de dag en elke dag van het jaar het licht en het wolkendek snel kunnen veranderen. Het  is een waar paradijs voor de gemoedelijk dobberende eenden en zilverkleurige snoeken, die continu op ontdekkingsreis lijken te zijn.

Deze ontdekkingstocht zet ik voort met mijn klanten. Of het nu gaat om een compleet advies bij de inrichting van uw nieuwe of bestaande huis, restyling voor de verkoop of het aanbrengen van een paar nieuwe accenten. Samen gaan we op zoek naar wat voor u belangrijk is in het interieur en ontdekken we de elementen die het tot één geheel maken. Zodat u thuis bent in uw eigen huis.

Wilt u weten wat ik voor de kwaliteit van uw leven in huis kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak om met elkaar kennis te maken.