Baan Meubelen

Vakmanschap ontmoet design

Bij Baan meubelen gaat gevoel gepaard met ambachtelijke precisie. Vormen een volmaakte stijl en innovatieve techniek een eenheid. Verenigt traditie zich met baanbrekend design. Dat kenmerkt Baan.
De productie-afdeling en de vakmensen vormen de spil waar het in dit bedrijf om draait. Kennis, vakmanschap en ervaring gaan bij ons hand in hand met verantwoordelijkheid, zelfstandig werken en betrokkenheid. Kwaliteit begint dan ook bij onze mensen. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor het project. Dat zorgt voor korte lijnen, direct contact en heldere communicatie. Daarnaast leidt zelfstandigheid tot betrokkenheid. In combinatie met ons gevoel voor esthetiek leidt dat tot een optimaal resultaat.

Grote verscheidenheid

Baan produceert en biedt een unieke verscheidenheid aan zitmeubelen, met het doel uw levenskwaliteit te verhogen en elke dag ontspanning, impulsen, inspiratie en comfort te geven, vele jaren lang.

De Baan-collection is de moderne interpretatie van een tijdloos verlangen. Tradities en gevoel voor emoties: in het creatieve samenspel van deze twee elementen komt Baan steeds met eigentijdse indrukken van klassieke behoeften. De nieuwe collectie Baan toont meer dan 75 jaar ervaring en deskundigheid op het gebied van vormgeving, traditioneel kwaliteitsbesef wordt gecombineerd met een comfortabele charmante stijl.

Met de Metropole-collection wordt een moderne kijk op klassiek werkelijkheid. Elegantie die de tijd trotseert en spreekt tot de verbeelding. Representatief, statig en stijlvol in combinatie met stoere en strakke lijnen. Voor een individueel, trendy classic levensgevoel. Er is diversiteit aan modellen. Van strak tot gracieus, van glamoreus tot robuust. En alle ontwerpen kunnen uitstekend met elkaar gecombineerd worden.

Maatwerk met uw eigen keus aan stoffen

Wilt u maatwerk? Dat kan! In samenwerking met onze netwerkpartner Elements of Interior kan Pikes & Ducks u alle modellen uit de Metropole collectie leveren in de stof van uw keuze. Want Baan ontwerpt en fabriceert vanuit emotie. Kwaliteit en duurzaamheid vormen een symbiose met schoonheid en originaliteit. Ieder model heeft zo een uitzonderlijk design en is uniek.