Werkwijze

Ieder interieur advies is uniek, omdat ieder mens, ieder huis, iedere ruimte en iedere behoefte uniek is. Maar het is voor u wel prettig te weten welke stappen we doorlopen als we een samenwerking aangaan.

Kennismaking en intake

Onze eerste afspraak is een vrijblijvend gratis gesprek waarin ik een overzicht maak van de wensen en eisen met als basis het gevoel dat de ruimte moet oproepen. In principe kan ik alles voor u betekenen, van 2 meter stof tot een totaalinrichting, waarbij ik er altijd vanuit ga dat het uw leven thuis of op uw werk dient te veraangenamen. Verder bespreken we uw verwachtingen en eventueel het budget dat u beschikbaar heeft en brengen we alvast de bestaande situatie in kaart.

Ontwerpfase

Daarna ga ik voor u aan de slag met ontwerpen en schetsen op basis van de randvoorwaarden en uw wensen. Ik laat u kennismaken met verschillende stoffen en vertel ik over de bijzondere vakmensen waar ik graag mee werk. In samenwerking met u ontstaan zo de eerste ontwerpvoorstellen. We bespreken de eerste ontwerpvoorstellen en komen zo stap voor stap dichterbij het gewenste eindresultaat.

Eindontwerp en aankoopadvies

Het definitieve ontwerp wordt uitgewerkt, voorzien van stalen van materialen en een aankoopadvies met offertes. Ik fungeer dan tevens als projectleider en begeleid voor u het totale project van begin tot eind.

Bij alles wat ik doe staat de kwaliteit van het leven voorop. Als interieuradviseur help ik mensen om zich thuis te voelen in hun huis. Ik begin met luisteren en laat mij leiden door het gevoel dat een klant mij geeft. Samen ontdekken wij de verbindende elementen die het tot één geheel maken. Zo wordt een interieur iets heel persoonlijks.

Een netwerk van vertrouwde leveranciers

Door de jaren heen heb ik een bijzonder netwerk van leveranciers om mij heen verzameld. Samen met u maken we ieder interieur uniek. Zo maak ik graag gebruik van stoffencollecties van o.a. Sanderson, Designs of the time, Gancedo, Cesari, Room Seven. Ook ben ik lid van de eliteclub van Malabar stoffen, die slechts door een selecte groep dealers afgenomen mogen worden. De inspiratie voor deze collectie unieke handgeweven interieurstoffen is ontstaan in India, waar de stoffen nog steeds als één van de weinige stoffenhuizen in eigen fabrieken worden geweven.

Wilt u weten wat ik voor de kwaliteit van uw leven in huis kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak om met elkaar kennis te maken.