Stout Verlichting

Actueel en vernieuwend

Stout Verlichting heeft een fijne neus voor wat er leeft bij winkelier en consument. Door ons continu op de hoogte te stellen van de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van woning- en werkplekinrichting, woonaccessoires en verlichting, lukt het ons nu al bijna 20 jaar achtereen een verlichtingscollectie te presenteren die te boek staat als actueel en vernieuwend.

Unieke creaties

Als exclusief lampenarchitect blijft Stout Verlichting zoeken naar de nieuwe mogelijkheden van verlichting. Naar andere vormen. Naar andere armaturen, andere kappen, ander materiaal. Naar andere manieren om het donker in te wisselen voor licht. En zo ontwerpt Stout Verlichting het mooiste licht dat volkomen harmonieert – óf juist brutaal dissoneert – met z’n omgeving. Zo maken wij in eigen atelier, met eigen handen wat ons eigen brein bedacht heeft. Licht met iets eigens, dus.

Lampen op maat

Stout Verlichting geeft ruimte aan nieuwe ideeën. Aan onze eigen lichtconcepten. Aan úw ideeën. Samen met u ontwikkelen de lichtarchitecten van Stout unieke armaturen en/of lampenkappen. Op maat. Op tijd. Opmerkelijk. Details zijn cruciaal en maken het verschil tussen gewoon en exclusief. Elk armatuur, elke lampenvoet verdient de mooiste lampenkap. Stout ontwerpt en produceert ze in eigen atelier. Ambachtelijk handwerk in combinatie met het gebruik van moderne apparatuur staat borg voor exclusief kapwerk. In leder, kunststof, bont, stof, vogelveren, hout of glas. Stout maakt van elke kap een kroon op de lamp.