Sanderson

Erfgoed

Met een historie van meer dan 150 jaar weerspiegelt de Sanderson collectie de veranderende tijdgeest. Nieuwe voorkeuren en stijlen wisselen elkaar af waarbij altijd een mix gevonden wordt van eigentijdse stijl en innovatieve technologie. Sanderson is trots op haar rijke historie en internationale reputatie waarin de uitzonderlijke kwaliteit van haar producten centraal staat.

Uitgebreide collectie

De Sanderson collectie biedt typisch Engelse stoffen en behang. Het aanbod in stoffen is groot: van gedrukte prints op katoen, linnen en zijde, te combineren met verschillende soorten weefsels, delicaat borduurwerk, vitrage en een breed scala aan effen stoffen geschikt voor gordijnen, stoffering en meubels.
Sanderson behang varieert van gestileerde bloemen en bijzondere texturen tot strakke strepen, hekjes en kleinschalige motieven. In de afgelopen jaren is de collectie van Sanderson enorm uitgebreid met beddengoed, verf en zelfs serviesgoed. Ook hierin liggen de accenten op klassiek, inspirerend, innovatief, zeer hoge kwaliteit en altijd waar voor uw geld.

Made in Britain

Alle behang en bedrukte stoffen van Sanderson worden nog altijd gefabriceerd in de fabriek in Engeland. De fabriek voldoet aan de hoogste milieu normen en blijft investeren om energie efficiëntie te verbeteren, CO2 uitstoot terug te brengen en afvalwater te verminderen.

Maatwerk ?

In samenwerking met onze netwerkparter Elements of Interior kan Pikes and Ducks voor u meubelen laten vervaardigen van bijpassende stoffen uit de Sanderson collectie. Een prachtige manier om diverse kleuren, patronen en vormen te combineren.

Zelf aan de slag!

Neem vooral ook eens een kijkje op de interactieve website van Sanderson. Daar vindt u een enorme hoeveelheid inspiratie in styling en inrichting waarin de producten van Sanderson steeds weer treffend gecombineerd zijn. En met behulp van het ‘scrapbook’ maakt u alvast uw eigen inspiratie collage op basis waarvan Pikes and Ducks samen met u aan de slag kan gaan met uw interieur!