Harlequin

Allesomvattende collectie

Door haar lange geschiedenis in het ontwerpen en fabriceren van behang, is de collectie van Harlequin inmiddels uitgegroeid tot een allesomvattende selectie van ontwerpen en texturen. Niet alleen is het bedrijf een meester in flamboyante, aantrekkelijke combinaties, Harlequin is ook gespecialiseerd in creatieve afwerkingen, visionaire technieken en sprekende kleuren.

Behang is een echte sfeermaker. Als het interieur al staat geeft behang simpelweg net iets meer. Met bijpassende verf, stoffen en accessoires stem je kleur in het interieur optimaal op elkaar af. Kenmerkend voor de betere behang- en gordijnstoffen zijn de aparte kleurinstellingen en rijke valling. Daardoor blijven deze producten jarenlang mooi om naar te kijken.

Vintage en eigentijds

Harlequin struint zelfs vlooienmarkten af om ‘vintage’ stukken te vinden die als voorbeeld kunnen dienen voor het ontwerpen van een adembenemende nieuwe collectie behang. Voorbeeld hiervan is de range Leonida, de ultieme expressie van weelde en overvloed gecombineerd met nostalgische elegantie maar tegelijkertijd met een zeer moderne en eigentijdse uitstraling.

Flair en vakmanschap

Door haar gehele collectie past Harlequin een gedurfde combinatie van innovatieve technieken en texturen toe die haar producten duidelijk onderscheiden van andere fabrikanten. Ontdek daarom bij Harlequin een schat aan prints, weefsels en wandbekleding, allemaal ontworpen met flair en vakmanschap die uw muren gegarandeerd tot een waar kunstwerk om kunnen toveren.

Zelf aan de slag

Neem vooral ook eens een kijkje op de interactieve website van Harlequin. Daar vindt u een enorme hoeveelheid inspiratie in styling en inrichting waarin de producten van Harlequin steeds weer treffend gecombineerd zijn. En met behulp van het ‘scrapbook’ maakt u alvast uw eigen inspiratie collage op basis waarvan wij samen aan de slag kunnen gaan met uw interieur!