Interieuradvies

Een advies van Pikes & Ducks ontstaat in de basis van het gevoel. Ieder interieur advies is uniek, omdat ieder mens, ieder huis, iedere ruimte en iedere behoefte uniek is. En juist omdat elke ruimte en elke persoon anders zijn, vind ik het belangrijk om goed te luisteren, uw wensen uitvoerig door te spreken en niet te denken in standaard oplossingen.

In alle plannen die we samen gaan maken, draait het om het gevoel dat een ruimte voor u moet oproepen. Is de woonkamer de plek waar ultieme rust zich over u meester maakt? Mag de kinderkamer vooral een bron van inspiratie en vrolijkheid zijn? Heeft u in huis behoefte aan een eigen plekje waar u in stilte kunt genieten? Is de eetkeuken de centrale plaats waar het gezinsleven samenkomt of juist een ruimte met voor ieder een eigen plekje? Het kan allemaal. Ik laat mij leiden door het gevoel dat u en een ruimte mij geven. Het gaat immers niet om mijn eigen stijl, de nieuwste trends of hippe stoffen maar om juist tot dat te komen, waar u behoefte aan heeft om zich thuis in uw eigen huis te voelen.

Een uitvoerige kennismaking en intakegesprek vind ik erg belangrijk. Want als interieur adviseur help ik mensen om zich thuis te voelen in hun huis. Bij alles wat ik doe staat de kwaliteit van het leven voorop. Ik begin met luisteren en laat mij leiden door het gevoel wat een klant mij geeft. Samen ontdekken we de verbindende elementen die het tot één geheel maken. Zo wordt een interieur echt iets persoonlijks.

Wilt u weten wat ik voor de kwaliteit van uw leven in huis kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak om met elkaar kennis te maken.