Droomplek in de polder van Nederhorst

“Na jarenlang in Hilversum tussen de bomen te hebben gewoond, zijn we voorjaar 2016, nadat de kinderen zijn gaan studeren in Delft en Amsterdam, verhuisd naar onze droomplek in de polder van Nederhorst den Berg.
Hier is veel ruimte en licht.

Nadat het huis een grondige renovatie had ondergaan heeft Wies ons geholpen met het uitzoeken van een kleurenpalet voor de muren.
Daarbij kwamen voor de ramen mooie bijpassende transparante linnen stoffen voor de gordijnen in de zitkamer en voor de eethoek koos ze voor eenzelfde transparante linnen stof maar dan in een zacht turquoise kleur met bijpassende kussens voor op de houten bank.

Voor de zitkamer wilden wij nieuwe banken met een prettige wat hoge zit. Dat werden de banken van Metropole by Baan in een duifgrijze robuuste stof waarbij ze verschillende stoffen toevoegde in de vorm van sierkussens om het geheel helemaal af te maken.

Ook onze slaapkamer en studeerkamer voorzag ze van warme gordijnen en blinds zodat het resultaat tot een mooi geheel heeft geleid en wij ons helemaal thuis voelen ons nieuwe huis.”