Blues met pit in knusse tussenwoning

Christien is na haar scheiding met haar twee zonen verhuisd van een groot vrijstaand huis naar een huis in een rij in een smalle straat. Een hele omschakeling. Ze wil er daarom heel graag weer een echt thuis van maken voor haar en haar jongens. Het huis heeft vele authentieke details, die mooi uitkomen tegen een witte basis en een contrasterende houten vloer.

Als uitgangspunt voor de inrichting van de woonkamer dient het blauwe servies van Christien, waarvan zij in de loop van de jaren prachtige stukken verzameld heeft. We schilderen daarom twee muren van de woonkamer in een passende blauwe kleur. De overige wanden houden we wit. Om het ook ‘s avonds knus en gezellig in huis te maken, voorzien we de ramen aan de straat- en tuin kant van blinds in mooie warme stoffen. Als spannend element in de woonkamer kiezen we voor één in het oog springend vrouwelijk element, namelijk een knalroze stoel bij de verder rustige kleuren.

Haar slaapkamer op zolder mag vooral veel rust uitstralen. De basis is fris wit in combinatie met een prachtig bewerkt blauw behang met speelse afbeeldingen, die we terug laten komen in enkele andere elementen in de kamer. Het is nu een heerlijke plek om weg te dromen.

Wat vindt Christien ervan ?
Wies heeft mij enorm ondersteund met uitzoeken van kleuren, stoffen en inrichting. Daar waar ik het niet wist hoe de meubels moesten staan, wist zij een passend antwoord te bedenken, waar ik vaag bleef met het uitzoeken van kleur en stoffen van mijn gordijnen wist zij precies wat ik bedoelde en kwam zij met de mooiste stoffen. Voor het raam in de woonkamer, wist ze mij te overtuigen om een gewaagde keuze te maken qua kleur en dessin. Dit in combinatie met een knalroze stoel maakte voor mij het plaatje compleet. Vooraf twijfelde ik enorm en was ik heel gespannen toen de gordijnen kwamen; wat was het een goed advies! Ik ben er zo blij mee!
In de keuken en eetkamer werd mijn blauwe servies de basis voor de kleur op de muren en de gordijnen. Wies heeft er een prefect geheel van gemaakt en het servies komt prachtig tot zijn recht. Buiten het feit dat Wies een oprecht en zeer prettig mens is, luistert ze goed naar je wensen en kan zij dit tot een mooi geheel maken. Zij weet dus je verhaal en soms vage wensen, zo als in mijn geval, tot een mooi geheel te maken. Zij kwam met suggesties en ideeën die goed aansluiten bij wat ik mooi vind en die ik zelf niet bedacht zou hebben.

Zoek je een interieurstylist kan ik je Wies van harte aanbevelen!!